Sponsoring

Wedstrijd sponsoring Mixed Friday Dronten

Bijna veertig sponsoren telt het golfevenement nu dat zich vooral vanwege het onverwacht grote succes van vorig jaar opnieuw mag verheugen in de belangstelling van veel ondernemers uit Dronten en omgeving. Intiatiefnemer Ferry Leegwater denkt het succes dit jaar te kunnen evenaren. “We hebben zeven nieuwe wedstrijden op de agenda staan en iedereen is nu al enthousiast. Dat moet dus helemaal goedkomen”, is zijn overtuiging.

Mixed Friday is vorig jaar opgezet met het doel om ons park onder de aandacht te brengen van Drontenaren die niet hier wonen. Vooral ondernemers werd de gelegenheid geboden kennis te maken met de Golfresidentie zowel qua woonomgeving als de mogelijkheden die de golfbaan biedt. De wedstrijden, waaraan ook dames kunnen deelnemen, kregen het karakter van een netwerk-gebeuren. Sponsoren hebben de garantie dat zij altijd kunnen meespelen; ook (andere) leden van de golfclub kunnen aan het evenement meedoen, mits zij inschrijven met een invité.

De nieuwe serie van zeven wedstrijden onderscheiden zich van die van vorig jaar door een grotere service in de richting van de deelnemers. Dat betreft niet alleen een hapje en een drankje op nieuwe, overdekte locaties in de baan, ook de prijzen en de prijsuitreiking hebben in de organisatie meer aandacht gekregen. “We hebben ons prijzenpakket uitgebreid en zorgen er ook voor dat er altijd live muziek is in het clubhuis, na afloop van iedere wedstrijd”.

Ferry Leegwater, die wordt gesteund door de Mixed Friday-commissie, denkt dat zich voor de eerste wedstrijd weer het maximum-aantal deelnemers zal inschrijven. “Daar zitten we intussen niet ver meer vandaan”, zegt hij. De afgelopen maanden is er in de organisatie hard gewerkt om alles goed te laten verlopen. Er is zelfs een begroting samengesteld en volgens Ferry gaat het lukken om dit golfevenement binnen de marges daarvan opnieuw opvallend gestalte te geven.